Reale Assegurances uneix esforços a Catalunya per ajudar grups d’afectats per la COVID-19

Reale Assegurances uneix esforços a Catalunya per ajudar grups d’afectats per la COVID-19 al Baix Llobregat, Barcelona, Igualada, Lleida, Manresa, Tarragona i Valls

Fecha: 18/05/2020 0:00

Les iniciatives es centren en ajudar a prevenir i pal·liar el contagi en residències de gent gran i centres assistencials a través de treballs de desinfecció i dotació de material de protecció per al personal assistencial.
​​


També ha donat 100.000 euros a la iniciativa "Jo em corono" que els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà lideren i que pretén desenvolupar un assaig clínic per frenar la transmissió del virus, a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona).

D'aquesta manera, Reale Assegurances confirma el seu compromís amb la societat i l'entorn en què desenvolupa la seva activitat.

Reale Assegurances ha posat en marxa un paquet de mesures urgents, en col·laboració amb institucions públiques i privades, per ajudar a prevenir i pal·liar, en totes les fases de la crisi, a aquells grups més afectats, amb projectes d’investigació mèdica de la COVID-19 en hospitals, dotació de material de protecció per al personal de centres assistencials i desinfecció en residències de gent gran.

Reale Assegurances ha donat 100.000 euros a la iniciativa "Jo em corono", un assaig clínic que lideren els doctors Bonaventura Clotet y Oriol Mitjà Mitjà a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona) i que pretén frenar la transmissió de virus.

A Lleida y Tarragona, després d'un acord amb una empresa local, es duran a terme treballs de desinfecció en residències de gent gran de les poblacions de La Pobla i Els Pallaresos.

A Igualada, una de les zones més castigades per la crisi de la COVID-19, ha arribat a un acord amb el Consorci Sociosanitari D’Igualada per fer una donació de 50.000 € que seran destinats a proveir de material de protecció sanitària a tot el personal assistencial del Consorci per realitzar la seva tasca en centres de gent gran, atenció a domicili i en hospitals i centres sanitaris.

D'altra banda, ha concretat una donació per a material de protecció (mascaretes, EPI’s, guants) al Baix Llobregat - amb l’Institut Català de la Salut-, a Manresa -con la Fundación Althaia-, i a Valls con la Fundació Vilaniu -, que serà destinat al personal dels centres assistencials i a residències de gent gran d'aquestes localitats.

Aquesta iniciativa forma part del compromís de Reale Assegurances amb la societat i del pla de mesures urgents per evitar la propagació de la Covid19, per la qual cosa ha destinat 2,7 milions d'euros a diferents projectes per ajudar, en totes les fases de la crisi, a aquells grups més afectats.​

Segons Jordi Rosich, Director Territorial de Reale Assegurances a Catalunya, "Com a actors que som i com a part de la societat catalana, havíem d’aportar la nostra ajuda per col·laborar en que aquesta pandèmia no es propagui i, sobretot, s'acarnissi amb aquells grups de major risc, com són la gent gran. Protegint els que en tenen cura d’ells podrem evitar que pateixin més".

L'equip de Reale Assegurances ja està treballant en la identificació i posada en marxa d'un altre paquet de mesures que tindran el mateix objectiu: Ara més que mai, la confiança i la proximitat que l'asseguradora vol traslladar es resumeix en el seu eslògan: #TogetherMore que, conjuntament amb #joemquedoacasa i #totaniràbé, els fa partícips de la Societat en el seu conjunt.​

Noticias relacionadas
REALE SEGUROS © 2023 Todos los derechos reservados